Page 1 of 1

BF2 v1.0 modding location's

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 3:25 pm
by Finn
hello all
sorry if this has been posted befor it's just i can not see it here . But im after finding the loacation`s of spwan point's and the loactions of flags/vechiles on bf2 v1.0 so i could replace them in a new place's on the map . It's Just i can not seem to find how to get the ingame loactions to show ingame well im on single player . if anyone could help me or point me in the right place would be greatfull


thank you for your time

Re: BF2 v1.0 modding location's

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 3:30 pm
by Senshi
I'm sorry, I am really unable to decipher what you want to say. Can you try to employ proper English grammar/syntax? I'm sure that will help a lot.

Re: BF2 v1.0 modding location's

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 4:35 pm
by freddy
If i remember correct there is no console.showstats command in BF2 i think they use some other trix to find coordinates

http://www.battlefieldsingleplayer.com/ ... topic=2075

with the command aiDebug.draw 1 we have the coordinates displayed.

Re: BF2 v1.0 modding location's

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 5:30 pm
by Senshi
Why don't you just use the Bf2Editor to find positions? If you want the positions of existing vehicle spawns, you can also just extract the server.zip of the level you are interested in and take a look at the subfolder "GameModes\64\Gameplayobjects.con". That's where all spawn stuff is stored.

Re: BF2 v1.0 modding location's

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 6:23 pm
by Diamondback
Isn't v1.0 kind of an old version to be modding with the v1.5 patch?